Bastein Automakelaardij
Wij ontzorgen U tijdens het in- en verkoopproces!
Bel: 06-23553444

Wie zijn wij?

Wat is Bastein Automakelaardij?

Bastein automakelaardij is, een jong en energiek bedrijf dat maneuvreert binnen de autohandel. Bastein bemiddelt tijdens de in- en verkoop van auto's en heeft alles in huis om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Wie zijn de gezichten achter Bastein Automakelaardij?

Bastein Automakelaardij is een bedrijf wat is opgericht door 2 jonge ondernemers. Namelijk, Stein Altena en Sebastiaan van Tuil. Twee bevriende jongens die een gedeeld wantrouwen hebben in de automarkt. Ze willen graag de in- en verkoop weer transparant en toegankelijk maken voor jong en oud. Zonder dat dit extra zorgen met zich mee brengt. 

Deze jongens zijn beschaafd, beleefd en willen altijd het beste voor de klant. 

 

Hoe is Bastein Automakelaardij tot stand gekomen?

Bastein Automakelaardij wil in een gat springen waarin de markt nog niet verzadigd is, Bastein ziet dat de huidige markt teveel bezig is met winstmarges en dat de klanttevredenheid zwaar te niet wordt gedaan. 

Want zegt u eens eerlijk, hoe vaak heeft u niet meegemaakt dat u uw auto probeerde te verkopen, en dat er uiteindelijk altijd een te lage prijs werd gevangen voor uw auto.

Wij van Bastein Automakelaardij willen de klant nog daadwerkelijk koning laten voelen. Wat wij voor u willen verkopen of inkopen gaat niet om een paar euro. Het is voor ons heel belangrijk dat de klant ten alle tijden centraal staat in het in- en verkoopproces. De dienst die wij willen bieden is het ontzorgen in het in- en verkoopproces. Dit houdt in dat Bastein de advertenties voor u maakt, de interesse in uw auto monitort en vervolgens een afspraak inplant met de geïnteresseerde zonder dat u er ook maar enig omkijken naar heeft. 

Wij streven naar een bod op uw auto, hoger dan dat u dat bij de Garage/Handelaar of online opkoop platform krijgt.