Bastein Automakelaardij
Wij ontzorgen U tijdens het in- en verkoopproces!
Bel: 06-23553444

Pakketten en tarieven

 

 

Pakket A:

Advies bij aankoop/verkoop : €150 excl BTW

(Hierbij is Bastein Automakelaardij uw informatiebron en kunnen wij alle vragen voor u beantwoorden. Inkoopadvies: D.m.v het stellen van de juiste vragen kunnen wij een goed beeld scheppen van uw wensen en verwachtingen van een bepaalde auto. Verkoopadvies: Wij maken uw auto optisch verkoopklaar, zo wassen wij uw auto, maken wij de foto's voor uw advertentie en leveren wij u een advertentietekst)

 

Pakket B:

Bij succesvol afronden van de transactie: €375 excl BTW

(Hierbij nemen wij het gehele verkoop/aankoopproces uit handen. Alles wat pakket A inhoudt + de daadwerkelijke inkoop/verkoop. Bastein Automekalaardij is dan de contactpersoon voor de auto en kan geinteresseerde voorzien van de juiste informatie, wij regelen ook de bezichtigingen en de proefritten van de auto. Zo kunt u zonder zorgen over uw auto verder met uw dagelijkse leven en regelt Bastein Automakelaardij alles)

 

Pakket C:

Bij succesvol afronden van een combinatietransactie: €550 excl BTW

(Hierbij nemen wij het gehele verkoopproces alsook het inkoopproces uit handen. Pakket C is als het ware twee maal pakket B, hierbij ontzorgen wij u in het verkoopproces van uw oude auto, alsook het inkoopproces van uw nieuwe auto.)

 

Pakket D:

Auto was service zonder WAX: €50 excl BTW

(Wanneer u niet de tijd kunt vinden om uw auto de aandacht te geven die het verdient, wilt Bastein graag deze verantwoordelijkheid voor u dragen! Wij zullen de auto volledig wassen van binnen en van buiten)

 

Pakket E:

Auto was service met WAX: €75 excl BTW

(Wanneer u niet de tijd kunt vinden om uw auto de aandacht te geven die het verdient, wilt Bastein graag deze verantwoordelijkheid voor u dragen! Wij zullen de auto volledig wassen van binnen en van buiten, en geven de lak een extra bescherming door de auto in de WAX te zetten)

Wanneer er onverhoopt bij pakket A/B/C geen deal wordt gesloten, dan brengt Bastein Automakelaardij een onkostenvergoeding van €100 in rekening.