Bastein Automakelaardij
Wij ontzorgen U tijdens het in- en verkoopproces!
Bel: 06-23553444

Verkoop- en inkoopbemiddeling

Verkoopbemiddeling

Voorbeeld: 

U wilt graag van uw auto af, maar ziet op tegen de moeite die het kan kosten om uw auto te verkopen.

U heeft geïnformeerd bij de dealer, om te vragen wat deze nog voor uw auto wilt teruggeven. Oei, dit is lager dan u had gehoopt, wellicht voelt het zelfs een beetje beledigend? U heeft in sommige gevallen meerdere jaren uw auto bij deze dealer in onderhoud gehad, en heeft deze auto daar misschien ook wel gekocht, en na al die jaren van trouw wordt u nu de deur gewezen met een te laag bod op uw auto.. 

U heeft nog een paar andere opties, bijvoorbeeld een online opkoop platform die uw auto gegarandeerd afneemt, maar daar ook een lage prijs tegenoverstelt die u en uw auto niet verdienen. 

Dan rest er nog 1 mogelijkheid, particulier verkopen. Wat is dat eigenlijk particulier verkopen? Particulier verkopen brengt over het algemeen altijd meer op dan de andere opties. Particulier verkopen houdt in dat u de auto zelf verkoopt via het internet of aan een buurman of buurvrouw. Particulier verkopen brengt ook risico’s met zich mee. Zo kan de auto na enkele dagen/weken/maanden kapot gaan en komt de koper bij u terug met de kapotte auto. Tijdens een proefrit kan de auto kapot gaan, er wordt een ongeluk mee veroorzaakt of hij wordt in het ergste geval gestolen. Dit zijn allemaal mogelijkheden waar u liever niet aan denkt.. 

Wij bij Bastein zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van uw auto. Mocht er wat gebeuren tijdens een proefrit of bezichtiging, dan zijn wij aansprakelijk. 

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!

 

Inkoopbemiddeling

Voorbeeld: 

U heeft geen idee wat u precies zoekt in een auto, u vindt een paar modellen wel mooi, maar u heeft totaal geen zin om een andere nieuwe auto uit te zoeken en al die moeite erin te stoppen, of u woont in het buitenland en zoekt een auto voor als u terugkomt in Nederland. U heeft totaal geen verstand van auto’s en bent bang dat u bij de dealer in het verkooppraatje van de verkoper trapt.. 

Wij bij Bastein zijn gespecialiseerd in het stellen van de juiste vragen om zo een goed mogelijk beeld te scheppen van uw wensen. Wij stoppen niet eerder dan dat u tevreden bent. 

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!